Forside

Slægtsgårdsforeningens aktiviteter

MIDTJYSK KREDS. Onsdag den 5. august 2015 kl. 18.30.
Besøg på Mollerup Mølle A/S.
Det er en stor familiedrevet virksomhed der først i juni måned kan fejre 75 års jubilæum. Den nøjagtige adresse er Østervang 51, Mollerup per 7900 Nykøbing.
Der er tilmelding på mail til gunhild.olesen.moller@rn.dk og gerne senest fem dage før arr.
Samme aften afholdes årets generalforsamling ifølge vedtægterne, så her er samtidig en indvarsling af generalforsamlingen.
Mollerup Mølle er vært ved kaffen og det er en aften for både mænd og kvinder. Møllerfamilien er altid meget gæstfri, så det bliver en interessant aften hvor vi skal høre om forvandlingen fra en lille lokal mølle til den store virksomhed det er blevet til i dag.

Hovedbestyrelsesmøde på Fjelsted Skov Kro. Mandag den 10. august 2015 kl. 10.30.

VENDSYSSELKREDSEN. Onsdag den 12. august 2015 kl. 19.00.
Vi mødes hos Marianne og Jens Myhren “Striben” Stribenvej 40, Vester Hassing, 9310 Vodskov.
Vi skal besøge et veldrevet landbrug, på 550 Ha. drevet med kartofler og kornavl og på gårdene “ Striben “ og “ Myhren “ er der 1700 søer.
Jens Myhren har i flere år været med i hovedbestyrelsen i LandboNord og har været formand for Danske Vandløb.
Tag naboen med, kom og besøg et moderne landbrug.
Husk : Medbring kaffe og brød.
Efter kaffen afholdes vores årlige generalforsamling.

MIDTJYSK KREDS. Lørdag den 12. september 2015 kl. 14.00.
Besøg i æblernes by Rødding.
Mødestedet er parkeringspladsen ved Spøttruphallen, Nørremarken 1. 7860 Spøttrup. Æbleplantagen ligger lige i nærheden.
Kaffen indtages på det nærliggende cafeteria. Derfor er der tilmelding til vort bestyrelsesmedlem Chresten Mads Elgaard på mail celgaard@hotmail.com. Gerne tilmelding senest fem dage før arrangementet. (Tlf. 40 377 118.) Der er også en beskrivelse af Æbleprojektet på internettet.

Hovedbestyrelsesmøde på Gl. Estrup. Onsdag den 6. april 2016 kl. 10.30.

FORTUR FRA SJÆLLAND/FYN TIL ÅRSMØDE 2016. Fredag den 27. maj 2016.

ÅRSMØDE 2016. Lørdag den 28. til søndag den 29. maj 2016.
Møde og overnatning på Fjelsted Skov Kro, Ejby på Vestfyn.